• Пн-Пт 9:00-18:00
  • Сб-Нд Вихідні

Навчання по мережах PON

22 і 23 вересня компанія DEPS провела навчання інженерів по експлуатації телекомунікаційних мереж компаній «Апельсин» та «Микроком».

Основним напрямком навчання стала тематика пасивних оптичних мереж (PON). Були проведені лекції на тему побудови і технічної експлуатації таких мереж. Розглянуто спектр спеціалізованого лінійного-кабельного обладнання: кабелі, муфти, бокси, розетки. Особливу увагу було приділено новим способам побудови внутрішньобудинкової мережі за допомогою вертикальних кабелів типу FinMark MTxxx-SM.

На практичних заняттях були вивчені питання оброблення кабелів різних типів, зварювання волокон, окінцювання розподільних та абонентських кабелів. Велику зацікавленість викликала нова технологія Splice-On Connectors («зварювання в роз’ємі»).

Окреме заняття було проведено по методам та особливостям вимірів в мережах PON за допомогою вимірювачів потужності і рефлектометрів. На макеті мережі на 64 абонента розглянуті питання правильного вибору точок тестування, встановлюваних параметрів вимірювальних приладів, інтерпретації результатів.

Навчання по мережах PON

Схожі матеріали:

Запрошуємо на навчання з систем кабельного телебачення

У період з 30 по 31 травня 2017 року у навчальному центрі компанії DEPS пройде навчальний курс “Побудова та технічна експлуатація систем кабельного телебачення”.

Запрошуємо на навчання!

З 16 по 18 травня 2017 року в навчальному центрі компанії DEPS пройде курс навчання “Побудова та технічна експлуатація волоконно-оптичних ліній зв’язку”.

Навчання з VDSL

У період з 14 по 15 червня 2017 року в Центрі Технічного навчання компанії DEPS були проведені заняття за темою “Експлуатація мереж на технології VDSL” для фахівців ПАТ “Укртелеком”.

Сучасні рішення з побудови розподільних вузлів в мережах PON

При побудові пасивної оптичної мережі (PON) в приватному секторі найчастіше використовується повітряна підвіска оптичних кабелів з їх кріпленням на опорах.

Компанія DEPS оголошує про відкриття на сайті розділу «Навчальний центр»

Київ, 5 квітня 2017 року – компанія DEPS оголошує про відкриття нового розділу сайту – Навчальний центр.